Fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering kan vara allt från att laga mindre skador till att byta en hel fasad. Vi utför alla typer av fasadarbeten på fastigheter, bostadsrättsföreningar, kulturfastigheter, privatkunder och byggbolag i hela Storstockholm.

Kontakta oss

Renovering

Vid renovering väljer vi alltid att jobba med likvärdiga material för att öka hållbarheten.

Putsning

Vi har arbetat med puts i över 20 år vilket gör att våra kunskaper är gedigna och vår materialkännedom är mycket god, då materialutvecklingen har ökat. Putsens syfte är att hålla ihop konstruktioner, skydda den bakomliggande väggen samt att ge en vacker yta som är mångfacetterad.

Kulturfasader

Att jobba med kulturfasader samt att arbeta med likvärdiga material är något vi anser är väldigt viktigt. Att jobba med kalkbruk är något vi tycker om.

Gjutning

Gjuta platta, trappor, återställa trappor, klä trappor i granit, det är något vi är bra på.

Fasadtvätt

En fasadtvätt med jämna mellanrum är viktigt, inte bara för det estetiska värdet med snygg fasad, man förlänger även livslängden på fasaden, vi jobbar med marknadens bästa rengöringsmedel för fasader.

Utvändig målning

Fasadmålning är stort ingrepp i husets yttre, Är du osäker på vilken kulör ditt hus ska målas i? Med vår erfarenhet inom fasadmålning hjälper vi dig gärna med idéer så att huset återfår sin forna glans när det är färdigt. Det yttre är lika viktigt som det inre.

Murning

Vi har specialkompetens inom murning av tegelfasader samt renovering av dessa, men murar även allt från blockväggar och hustomter till husgrunder, ytterväggar och innerväggar. Fasadtegel bränns med extremt höga temperaturer vilket påverkar stenens hållbarhet samt skapar ett unikt och vackert utseende för varje sten.